dijous, 2 de juny del 2016

App Inventor

App Inventor

App Inventor és una plataforma de Google per crear aplicacions per el sistema operatiu de Andriod. De forma visual i gràcies a un conjunt d'eines bàsiques, l'usuari pot anar enllaçant una serie de blocs per crear la aplicació.

El sistema és completament gratuït i es pot descarregar fácilment de la web. Les aplicacions del fruit de App Inventor estan limitades per la seva simplicitat, encara que permitei cobrir un gran nombre de necesitats bàsiques en un dispositiu móbil.

App Inventor va estar a disposició pública el 12 de juny del 2010 i l'actualitzen cada mes.

Aquestes són les aplicacions que he creat amb l'App Inventor:


Hello Purr:

Aquesta va ser la primera aplicació que vaig crear. Consisteix en tocar una imatge d'un gat i la aplicació reprodueix un so i vibra durant uns mil·lisegons.


Paintpot:

Aquesta aplicació consisteix en una imatge en la qual es pot pintar apartir d'uns botons els quals determinaven el color en el que pintaves.


Painpot part 2:

Aquesta aplicació es la mateixa que la anterior peró aquesta vegada teniam la opció de dibuixar unes línies grans o petites.


Molemash:

Aquest és el primer joc que he creat. És un joc en el qual tu tens que donar-li a la abella (en el meu cas) abans que és mogui per poder anotar un punt, quant més punts millor.

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada